Main Page Sitemap

Top news

Bra tandläkare uppsala

Läs mer om Yepzon One, en av dessa gps-sändare här. Den visar var du har varit och vilket håll du går. Genom att använda denna sida godkänner du


Read more

Västerås parkering flygplats

Nej, du bokar det bagage som du vill ta med dig på flygplanet via respektive flygbolag. Västerås med lokaltrafikens ordinarie busslinje, resan tar ca tio minuter. . På Västerås


Read more

Pc kontor i helsingborg

Varmt välkommen till ship, denna facebook sida kommer användas främst för information om vad som händer på ship och för att sprida information om de företag som har ship


Read more

Sveriges befolkning 1950 cd


sveriges befolkning 1950 cd

knappen Lägg till person. Riksarkivets söktjänst fungerar bäst med kompatibilitetsvy avslagen i din webbläsare. För att öppna upp de nya sökmöjligheterna balder helsingborg jeanette trycker man på ute i högerkanten för varje val. Blanketterna som ligger till grund för jordbruksräkningen har för det mesta fyllts i av bönderna själva. I boken finns också en redogörelse för bakgrunden till jordbruksräkningen och beskrivning av hur den genomförts. Vi har till och med fått en viss inblick i hans och hustruns dagliga liv. Genom att använda vår webbplats samtycker du till att vi använder cookies.

Totalt omfattar jordbruksräkningen uppgifter om cirka 440.000 gårdar i hela Sverige, bland dem en del mycket små jordbruk och många stadsägor. Med hjälp av den rätas nog de flesta frågetecken. Den har tidigare varit knepig att hitta i, men nyligen tillkom ett register som ingår i Allt-i-ett-abonnemanget (välj Ny registersökning Registerkälla Jordbruksräkning 1944). Jordbruksräkningen 1944 gjordes som namnet antyder av statistiska orsaker och resulterade i en bok: Jordbruksräkningen år 1944, utgiven 1946 av Statistiska centralbyrån i serien Sveriges officiella statistik och tillgänglig på internet: /Jordbruksrakningen-1944.pdf, där kan vi på sid. Klicka vidare och titta på församlingsboken för att bekräfta uppgifterna som sökingången i registret gav. Läs mer om cookies på, arkiv.

Det kan vara.ex. 89 och 91 inhämta att 74 av jordbruksfastigheterna av samma storlek som Per Georg Eliassons ångermanländska bondgård hade elbelysning, medan bara 31 hade vattenledning indragen i bostadshuset. Det ger tre träffar och som man ser så är det samma familj. Databasen tillkom genom kulturdepartementets sesam-projekt 1995-98 och bygger på redovisningar i tidigare linköpings universitet sport arkivförteckningar för landskapshandlingar. Denna nya sökfunktion fungerar tillsammans med registren Sveriges befolkning 19mt Befolkningen i Sverige och precis som tidigare kommer man till den genom att klicka på Ny registersökning. Nu finns det möjlighet att göra mer avancerade sökningar i ArkivDigitals olika register. Platsen ger då träff både på födelseort och var man bor. Man söker även här efter Födelseförsamling, Födelselän och Födelseland (om det inte är Sverige). Bland dessa räkenskaper förekommer bl a boskapslängder, birkarlstullängder, fiskeregister, kotalslängder, renlängder, saköreslängder, silverskattsregister, skinnräkenskaper, smörskattsregister, sågkvarnsregister, tiondelängder och tullräkenskaper. Sedan har vi klickat på Hushåll och lagt till att det i samma hushåll skall finnas en Emilia. Där kan du söka på jordbrukarens namn, hemby och hemförsamling.

Fakta som redovisas är för- och efternamn, födelseförsamling, födelsedatum, civilstånd, civilståndsdatum, boendeadress och fastighetsbeteckning. Sveriges befolkning 1950 bygger på de mantalsuppgifterna man gjorde i slutet av året 1950. Mantalsuppgifterna finns dels i häradsskrivarens arkiv och dels som.


Last news

Professor Karl-Olov Arnstberg har utkommit med en ny brännande aktuell bok, Romer i Sverige, som avhandlar romernas historia och nutid i Sverige. Där handlar det, som så ofta annars..
Read more
Häfte med 10 lunchkuponger pris:850 kronor. Restaurang, välkommen till, röda, sten, restaurang Café Öppettider, längre öppet vid fint väder! Under feb-apr samt sept-nov erbjuder vi en brunchbuffé varje söndag..
Read more
Göteborg är en riktig sommarstad, men det finns gott om skäl att besöka västkusten även andra tider på året. Grundpris per person är 795.-, inklusive guide och utrustning...
Read more
Sitemap