Main Page Sitemap

Top news

Glas med krossad choklad recept

Denna kaka blir kladdig och ljuvligt god. Bryt chokladen i mindre bitar och lägg den i en bunke. Hacka ner chokladen och frys i minst 4 timmar. Blanda chokladen


Read more

Fort lauderdale väder

Europe, united Kingdom, germany, france, ireland, spain. Hollywood Terminal 1 map, terminal 2 - Airlines. Next 7 Days, show/Hide, videos, thunderstorm Risk and other potential risks. Terminal 1


Read more

Kyrkor uppsala län

Almtunakyrkan, modernt, klosterlikt och barnvänligt. Sveriges första domkyrka och forntida hjärtpunkt. Sunnersta kyrka, en timrad mötesplats i dalastil. MÅN 3 DEC.00 historikkurs, grundläggande tips för alla som planerar att


Read more

Vklass Jönköping elever


vklass Jönköping elever

Hur loggar jag in i Vklass? Sveriges mest använda lärplattform, tänk dig en lärplattform för elever, lärare, föräldrar och skolledning där eleverna av eget intresse loggar in flera gånger om dagen! Intresserad av att köpa Vklass eller boka en demo? Så fungerar Vklass lärplattform. Inga mer lovlappar, grundschemat ändras av vårdnadshavarna direkt via Vklass app. Senast uppdaterat: 30 oktober, 2018. Dokument, vklass - så här använder du Vklass (pdf, 289.9 kB vklass - så här använder du Vklass - manual engelska (pdf,.8 MB). Även vårdnadshavare som har ett Vklass konto kan logga in och ta del av skolgången i form av nyheter, resultat och frånvaro.

Bloggen, visa alla, visst ses vi på sett-mässan 11-13 april? Vklass vet eftersom fler av oss på har erfarenhet av undervisning på grundskolan. Vi samlar alla digitala lösningar som stödjer grundskolans och grundsärskolans processer, allt detta för att kapa lärarnas tidskrävande administrativa tidsbörda. Lärare får nu även direkt tillgång till Dugga via skolans lärplattform. Vilken information som syns beror på vad skolan valt att lägga. Plattformen har ett vackert gränssnitt som fått beröm för sin enkelhet och mångfald av smarta funktioner som underlättar för såväl lärare, elever och föräldrar runt om i landet. Den här delen av vår hemsida är främst till för dig som redan har valt någon av Bäckadalsgymnasiets utbildningar. Vklass är en tjänst för skolor där lärare, elever och föräldrar kan samarbeta, kommunicera och sköta sitt dagliga administrativa arbete. Vklass - så här använder du, vklass - manual engelska (pdf,.8 MB). Du kan lätt anmäla ditt barns ledighet eller sjukfrånvaro. Under För elever hittar du viktig information som gör din skolvecka lite enklare. Vklass är självklart på plats för att vidga verkligheten för pedagoger som.

Vårt mål är att du skall känna att du valt rätt och att du gjort en viktig och god investering i dig själv och din framtid! Där finns akutellt schema, kalendarium, läxor, frånvarostatistik med mera. Du kan se ditt barns lektioner och närvaron på dessa samt mycket mer.


Last news

Om det är detta lag de spelar med varje vecka förstår inte jag att de ligger där de ligger i tabellen för de har många duktiga killar och spelar..
Read more
Molnet och IT-säkerheten, skugg-IT, phishing-mail och krypteringskontroll. Vår IT-expert Christian Hellemar håller dig uppdaterad, och berättar om höstens stora trender och snackisar inom branschen. Det är roligt att det..
Read more
Parti Pyro form, lampfot, plåtburk, Upsala-Ekeby vas, Ernst Gordon, Åfors vas H15,5cm, Gustavsberg 3st miniatyr blåvita krus samt. Kartellur, Engström Stockholm, H48cm, förgylld träfodral, pendelglas ersatt med graverad plakett..
Read more
Sitemap