Main Page Sitemap

Top news

Misosoppa malmö

Tänk på att de erbjudanden som vi skriver om är tidskänsliga. Dessutom tar vi en sväng inom CasinoPop för en mystisk fredag. Då får du alltså totalt 2000 kronor


Read more

Malmö stad fastighets och gatukontoret

Den information vi har i våra systemloggar sparas endast i syfte att webbplatsen ska fungera bra. Tillsammans med Malmöborna och stadens näringsliv skapar vi ett gott stadsliv. Inom


Read more

Åkareplatsen 2 göteborg

I ett första steg kommer den friliggande terminaldelen som ligger utomhus att monteras ned och flyttas till Åkareplatsen. Centralenområdet och därmed också delar av Nils Ericson Terminalen kommer att


Read more

Lina sofia lundin instagram


lina sofia lundin instagram

Svanens konsttävling Nordic Art Insight på opel verkstad uppsala temat hållbar konsumtion. Naturlig färgning Mat och kläder i ett kretslopp. I den här praktiska inspirationsboken tar växtfärgningen nya former. Vi får även ta del av det nystartade projektet. Färgningsmanifestet, som nominerade henne till vinnare i Svanens konsttävling Nordic Art Insight på temat hållbar konsumtion.

Lina Sofia linasofialundin) Instagram photos and videos



lina sofia lundin instagram

Julia lundin youtube, Susan lundin medium,

Färgningsmanifestet The Expanded Field of Composting (2012). Helgkurs, Fiberspace, Stockholm 2-3 april, workshop, på Återbruksmässan i Linköping, 16 april. Arbetet med naturlig färgning har tagit henne på resor i både Europa och Asien. Hon undersöker färg, material och växter utifrån ett kretsloppstänk och inspirerar andra med utställningar, kurser och föreläsningar. Boken ger en bild av färgningens historia och hur det ser ut idag. Kan man ej delta på någon av visningarna håller Lina Sofia Lundin en föreläsning på Soppslöjd om Komposten - mat och kläder i ett kretslopp den 21/10. News 2015, recent book release: Naturlig Färgning - Mat och Kläder i ett kretslopp, Publisher: Natur och Kultur. Vi får ta del av ett utsnitt ur vardagen där hon undersöker sin närmiljö och försöker förstå materialens art, egenskaper och förmågor. För att skapa ett cirkulärt flöde färgade hon om gamla fläckiga kläder med kärnor, skal, blast och avkoket från middagsriset.


Last news

Som 27-årig tjej utan barn drabbades jag av livmoderhalscancer. Retrieved May 14, 2013. I Sverige är det lyckligtvis, till skillnad från många andra delar av världen, ovanligt att transpersoner..
Read more
Caravanhallen, caravanhallen, caravanhallen, caravanhallen, caravankungen, fritidsbilen AB, fritidsbilen AB, fritidsbilen. Gamla Stan dateras tillbaka till 1100-talet och är full av fascinerande historia och de charmiga kullerstensgatorna är en..
Read more
Du kan fritt välja bland de lediga lägenheter som finns listade i Helsingborg. Willhem har ett stort behov av att ta in nya hyresgäster under de kommande månaderna. I..
Read more
Sitemap